سرویس سیاست مشرق - بامداد ۱۲ اسفند ۱۴۰۲، فرآیند رأیگیری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره خبرگان رهبری در سراسر کشور به پایان رسید و مردم با حضور پرشور خود در این انتخابات به بزرگترین کمپین تحریم انتخاباتی «نه» گفتند. جبهه دشمن از مدتها پیش مشارکت را زیر ۲۰ درصد ترسیم کرده بود و از ساعات ابتدایی رایگیری، «شکست انتخابات» را جشن گرفت. اما حضور بیش از ۴۰ درصدی مردم پای صندوقهای رای نشان داد مردم ایران با تمام گلایهمندیها و عملیاتروانیهای گسترده علیه انتخابات، یک «نه بزرگ» به کمپین تحریم انتخابات دادند.
جبهه دشمن از ماههای گذشته توپخانههای خود را به سمت انتخابات اسفند ۱۴۰۲ نشانه گرفت و تا آخرین لحظات مشغول بمباران تبلیغاتی بود. معاندین با بهکارگیری مجموعهای از ابزارهای رسانهای و سکوهای انتشار در فضای مجازی و با همکاری دولتها و رسانههای غربی، تلاش کردند مردم را از صف رأی جدا کنند.
معاندین با طراحی هشتگهایی نظیر «رای بی رای»، «تحریم انتخابات»، «سردترین انتخابات» و ... عملیات روانی خود علیه انتخابات اسفند ۱۴۰۲ را کلید زدند. اپوزیسیون و چهرههای برجسته ضدانقلاب، طی ماههای اخیر، با انتشار بیانیه، به طور علنی انتخابات را تحریم کردند. در پشتپرده جبهه دشمن نیز شواهدی از برنامهریزی آنها برای پس از کاهش مشارکت افشا شد.
طبق صوت محرمانهای که از منابع خبری در اقلیم کردستان عراق افشا شد، عبدالله مهتدی، دبیرکل گروهک تروریستی و تجزیهطلب کومله در یک نشست داخلی، تاکید میکند: «مشارکت پایین در انتخابات به ما این امکان را میدهد تیم جذب خود را مجددا فعال کنیم و از میان جوانان، تعداد بیشتری را برای اقدامهای مسلحانه جذب کنیم».
این اظهارات بیانگر این است که جریان تجزیهطلب اطراف ایران اعتبار خود را از دست داده و در جریانسازی داخل ایران نیز فشل شده است. علاوه بر این چشم امید تجزیهطلبان به کاهش مشارکت انتخاباتی نشان دهنده اهمیت راهبردی حضور مردم پای صندوق رای بوده و تاثیر ارتقای جایگاه و نفوذ منطقهای کشور را ثابت میکند.
از سویی دیگر گروهک تروریستی جیشالظلم نیز در بیانیهای خواستار تحریم انتخابات و عدم حضور مردم پای صندوقهای رای شده بود.
بعدها معاندین از تریبون تعدادی سازمان، گروه و قشر مندرآوردی، برای تحریم انتخابات بیانیه صادر کردند. درواقع جبهه دشمن مجموعه گروهکهای تروریستی، سازمانهای «اصطلاحاً» حقوق بشری، خبرنگاران، فعالان مجازی، چهرههای تأثیرگذار و لشگر سایبری را سازماندهی کرده و علیه انتخابات بمباران تبلیغاتی کردند.
بعدها افرادی نظیر نرگس محمدی، علی کریمی، سلبریتیهای فراری و ضدانقلاب و لیدرهای اغتشاشات ۱۴۰۱ نیز انتخابات را تحریم کردند. افرادی در داخل همچون آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات، سید مصطفی تاجزاده، فائزه هاشمی و پروانه سلحشوری، نماینده سابق مجلس نیز با تحریمیها همصدا شده و پازل دشمن را کامل کردند.
در ادامه شاهد موج هراسافکنی براندازان علیه صندوقهای رأی در فضای مجازی بودیم. طراحان و کاریکاتوریستهای معاند صندوقهای رای را به اشکال مختلف ترسناک تصویرسازی کرده و تلاش کردند با این ترفندهای رسانهای در رایاولی ها نیز تاثیر منفی ایجاد کنند.
طراحی بعدی دشمن، آمارسازی و پمپاژ ناامیدی درباره میزان مشارکت بود که به طور همهجانبه پیاده شد. به طور کلی جبهه دشمن از هفته گذشته، مشارکت در انتخابات را زیر «۲۰ درصد» ترسیم کرده و حضور مردم را تحت این آمار تحلیل میکرد.
شبکه تروریستی اینترنشنال چند روز گذشته به نظرسنجی یک گروه مطالعاتی ضدانقلاب، موسوم به «افکارسنجی ایرانیان؛ گَمان»، وابسته به دولت هلند، استناد کرده و مشارکت را زیر پانزده درصد اعلام میکند. از طرفی از قول این افکارسنجی، یک رفراندوم خیالی نیز برگزار کرده و اعلام میکند ۷۰ درصد شهروندان، به جمهوری اسلامی «نه» گفتند! نکته قابل توجه هم این است که گروه مطالعاتی گمان، خود را به نظرسنجیهای «علمی» شهره است.
برخی صفحات مجازی معاند نیز در شبکههای اجتماعی خود درباره میزان مشارکت نظرسنجی کرده که آمارهای عجیبی همچون ۹۰ درصد عدم مشارکت در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ از آن استخراج میشد!
حتی در رسانههای خارجی نیز مشارکت، پایین اعلام شده بود. گاردین قبل از انتخابات با ذوق زدگی، مشارکت انتخابات در ایران را ۲۷ درصدی پیشبینی کرده بود.
در روزهای پایانی و منتهی به انتخابات نیز جبهه دشمن با حملات پیاپی سایبری و اقدامات امنیتی تلاش کرد تا اعتماد و اراده مردم را هدف قرار داده و آنها را از حضور در پای صندوقهای رای منصرف کند. انفجارهای عمدی خط لوله گاز سراسری کشور و ادعای نفوذ و هک به اطلاعات خصوصی مردم و انتشار آن در فضای مجازی، از جمله پروژههای اخیر دشمن برای افزایش نارضایتی و کاهش مشارکت بود.
تبلیغات گسترده دشمنان علیه انتخابات تا آخرین لحظه ادامه پیدا کرد و نهایتا ساعت ۸ صبح یازده اسفند ۱۴۰۲، کابوس دشمنان ایران با آغاز شد. با گذشت ساعاتی از آغاز فرایند رأیگیری در ایران، جریان ضدانقلاب در پیامهایی سازماندهی شده، شکست انتخابات ۱۴۰۲ را اعلام کرده و جشن گرفتند. مریم رجوی، سرکرده منافقین در یک پیام، انتخابات ۱۴۰۲ را «تحریم سراسری» خواند و به اعضای کمپ اشرف تبریک گفت! حسین رونقی، بیانیهنویس و زندانی امنیتی ضدانقلاب در صفحه توئیتری خود نوشت: «مردم ایران امروز پیام خود را به خارج از ایران رسانده و به حکومت نه گفتند!» رضا پهلوی نیز همچون حسین رونقی، مدعی عدم حضور مردم و «نه بزرگ» به انتخابات شد.
عناصر وابسته به اپوزیسیون نیز در صفحات مجازی، فعال شدند. علی کریمی در توئیتی مشارکت را پایین خواند و نوشت «وضع خرابه!».
صبح جمعه رهبر معظم انقلاب اولین فردی بود که در ایران، رای خود را به صندوق انداخت. ایشان با بیان عبارت کلیدی «در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست» مردم را به مشارکت در انتخابات و تعیین سرنوشت خود در پای صندوقهای رای دعوت کردند.
در ساعات اولیه تصاویر حضور مردم نشان داد که به این دعوت رهبری لبیک گفته و در هوای سرد زمستانی خود را به صندوقهای رای رساندند.
بسیاری از افراد با نام و یاد شهدا خود را به شعب اخذ رای رسانده و این تکلیف سیاسی را با توسل به قهرمانان ملی و میهنی هدیه کردند. در یکی از ویدیوهای وایرال شده روز جمعه، یک شرکت کننده خانم با بغض، از دختر کاپشن صورتی با گشوارههای قلبی، شهید خردسال حادثه تروریستی مزار حاج قاسم یاد میکند.
چهرههای هنری، سیاسی، مذهبی، ورزشی و فرهنگی نیز پای صندوقها آمده و مردم را به مشارکت در انتخابات دعوت کردند. یکی از پدیدههای انتخابات ۱۴۰۲، حضور گسترده عروس و دامادها پای صندوقها بود. حتی عدهای مراسم عقد خود را در شعبه اخذ رای برگزار کردند.
حضور مردم در شعب رایگیری از ساعت ۱۵ عصر روندی رو به رشد پیدا کرد و باعث شد ساعات اخذ رای تمدید شده و تا پاسی از شب ادامه پیدا کند. با توجه به تصاویر منتشر شده از شعب اخذ رای در ساعات پایانی شب، خبری از کاهش جمعیت نبود. کمکم با این حضور پرشور، صدای شکستن استخوانهای کمپین تحریم انتخابات نیز شنیده شد.
سرانجام در ساعات ابتدایی بامداد دوازدهم اسفند، وزارت کشور پایان فرآیند رای گیری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره خبرگان رهبری در سراسر کشور را اعلام کرد. البته در بسیاری از نقاط کشور مردم هنوز در صف رای حضور داشتند و طبق ابلاغیه بعدی وزارت کشور فرایند رای گیری تا آخرین نفر ادامه پیدا کرد. در برخی نقاط نظیر اراک، تا ساعت یک و بیست دقیقه بامداد، این فرایند به طول انجامید.
نهایتا این حضور پرشور، معادلات جبهه دشمن را برهم زد و در آماری فراتر از نظرسنجیهای کاغذی و مجازی، مشارکت بیش از ۲۵ میلیون نفری در انتخابات را رقم زد. ۴۱ درصد واجدین شرایط پای صندوقهای رای آمدند تا ابتدا در تعیین سرنوشت سیاسی کشور خود سهیم شوند و در ادامه سیلی محکمی به طراحان پروژه تحریم انتخابات بزنند.
این، بزرگترین و گستردهترین پروژه تحریم انتخابات در ادوار گذشته بود. گروهکهای تروریستی با چهرههای اپوزیسیون و ضدانقلاب و همچنین سلبریتیهای فراری، دوشادوش هم تمام ابزارهای خود را برای کاهش مشارکت مردم در انتخابات را به کار گرفتند.
اما مشارکت مردم، آماری نزدیک به دوره قبلی، یعنی انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی در سال ۹۸ را ثبت کرد و این به معنای تاثیر صفر درصدی تبلیغات جبهه دشمن علیه انتخابات است. تمام تلاشهای دشمنان ایران، حتی یک درصد از جمعیت شرکتکنندگان دور قبلی مجلس را کاهش نداد و این بیانگر عدم شناخت آنها از ملت ایران و محاسبات غلط آنها در عرصه سیاسی ایران است.